mandag 24. august 2009

Hurra!

En gladmelding siden sist: Lucy dverghamster hadde altså en stor klump, bak øret, som vokste og vokste. Vi trodde virkelig det værste og var sikker på at det var en svulst og at vi kom til å miste henne.... men, etter noen dager sprakk klumpen (æhhk...) og det viste seg at det rett og slett var en verke byll. Såret var fullt av bakterier og verk de første dagene, så jeg renset med saltvann og klorohexidin opptil seks x i døgnet. Og litt etter litt så såret bedre og bedre ut. Nå er det helt borte!! Og Lucy har full bevegelighet og livsglede igjen. Hun har tilogmed begynt å løpe i løpehjulet igjen - og det er lenge siden sist!
Ellers er vi i full gang med å selge campingvogna vår.... Litt vemodig er det jo, men etter alt tullet som har vært på campingplassen blir det litt godt også. Blir deilig å bli ferdig der! Nå skal vi lete etter hytte på åremål i Vrådal.


Har også begynt å rydde loftet og lagt ut et par vogner for salg. Mange minner forbundet med disse, men - vår vogntid er nok definitivt over.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar